Klacht: Kan me bestelling op Zara.nl niet afronden

op 12 augustus 2017 over Klarna in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Klarna,

Ik probeer al meerdere malen mijn bestelling af teronden op Zara.nl. Alleen krijg ik telkens een melding dat het niet lukt en dat ik een andere betaal mogelijkheid moet kiezen. Ik heb nooit eerder bij de Zara besteld dus ik heb ook nooit eerder niet betaald of iets anders. Zouden jullie me kunnen helpen want het is echt heel vervelend.

Met vriendelijke groet

Nesrine loukili

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn bestelling gewoon kan doen alvast bedankt !

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Klarna over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Klarna in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Klarna een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Klarna

Heeft op 14 augustus 2017 om 14:40 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Nesrine Loukili,

Vervelend dat het niet lukt om een bestelling te plaatsen!

Ik heb inmiddels contact opgenomen met de betreffende afdeling en zij hebben aangegeven dat het nu zou moeten lukken om een bestelling te plaatsen bij de Zara. Houdt er wel rekening mee dat u deze bestelling voor hetzelfde bedrag plaatst als u had geprobeerd.

Ik wil u daarom vragen om de bestelling nogmaals te plaatsen, mocht het niet lukken, kunt u dit aangeven in een e-mail naar hello@klarna.nl.

Fijne dag gewenst.

Groet, Vera

Alle klachten die gemeld zijn door Nisje