Klacht: Kan account op geen enkele manier verwijderen

Kappen.P.69 op 20 november 2022 over HP in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zoals de titel zegt kan ik mijn account niet verwijderen. Bellen heeft geen zin, ze nemen niet op. Dan probeer je het via de chat en sindsdien wordt ik bestookt met spam. De mensen die via de chat proberen te helpen zitten ergens in India lijkt zo lijkt het. Onbegrijpelijk dat een bedrijf als HP dit doet. En dat dit toegestaan wordt. Hp is onbereikbaar dus melden kan niet. Voir mij NOOIT GEEN PRODUCT MEER VAN HP.

Gewenste Oplossing:

De optie om mijn account definitief te verwijderen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HP

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kappen.P.69