Klacht: Kan 3 websites niet meer uploaden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 3 websites lopen bij Sylconia, geen van 3 kan ik nog uploaded en Sylconia reageert niet op enig contact, niet per telefoon mail, sms. Ben nu al weken bezig. Heb inmiddels 1 sites verhuisd naar een andere provider, maar kan de andere 2 niet meer opzeggen, omdat ik niet in hum control Panel kan komen.

Gewenste Oplossing:

Ben niet tevreden!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sylconia Hosting

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sylconia Hosting nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door admin@kinderneuropsycho-noordned.nl