Klacht: Kaartjes van de bios

op 11 september 2018 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb gisteren middag 10918 bioscoopkaartjes gekocht in goirle , heb ik geacctiveerd zoals het erop staat ik zou binnen 24 uur een mail krijgen maar we zijn nu 30 uur verder en heb nog niks gehad, maar ben wel me 10 euro kwijt Ik hoop dat jullie hier iets aan kunne doen

Groetjes,

Quinty van Hest

Gewenste Oplossing:

Als het opgelost is .

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Quinty Hest