Klacht: Kaartenhuis reageert niet op klachten.

kuyfje op 14 september 2012 over Kaartenhuis.nl in de categorie Internetshops - Wenskaarten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nadat ik 2x een kaart wilde versturen liep de procedure na de Ideal betaling niet door. Dit proces vond plaats met Firefox. Heb het daarna nog 1x geprobeerd via Internet Explorer maar ook hier hetzelfde probleem. Ben dus 3x €1,30 kwijt. Heb daarna verscheidene E-mails aan Kaartenhuis verzonden om mijn geld terug te vragen. Maar hier word niet op gereageerd.

Gewenste Oplossing:

Dat ik mijn geld terug krijg.

Reactie van de melder van de klacht

10 jaren geleden - Na zeer lange tijd en vele mails van mijn kant eindelijk eens een reactie ontvangen met spijtbetuiging en de belofte dat ik mijn geld terug gestort zou krijgen. NOU VERGEET HET MAAR!!!! Na wederom vele mails van mij tot op heden nog steeds geen geld en geen enkele reactie meer. Kaartenhuis is voor mij een zeer onbetrouwbare organisatie die zijn beloften niet nakomt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Kaartenhuis.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Kaartenhuis.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Kaartenhuis.nl

Heeft op 12 april 2018 om 10:06 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste heermevrouw,
Bedankt voor je melding.
Onze welgemeende excuses dat je tot op heden nooit een antwoord hebt ontvangen. Door een systeemfout is het bericht niet eerder bij ons binnen gekomen en aangezien de klacht een tijd geleden is geplaatst kunnen we helaas geen informatie meer terug zien. Voor het ongemak willen we je graag een kortingscode aanbieden. Graag vernemen we of je hier gebruik van wilt maken.
Groeten,
Team kaartenhuis

kuyfje

Heeft op 12 april 2018 om 14:15 geantwoord

Als je spijt betuigd en beloofd om € 3,90 (3 x € 1,30) zijnde het geïncasseerde bedrag terug te betalen moet je je ook aan je woord houden.
Daarom blijf ik Kaartenhuis een onbetrouwbare organisatie vinden gezien het feit dat ze niet adequaat reageren op klachten en als er dan uiteindelijk spijt word betuigd en beloftes worden gedaan deze niet worden nagekomen.

Alle klachten die gemeld zijn door