Klacht: joris de draak zwaard

op 11 juli 2016 over Efteling in de categorie Attractiepark

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na een leuke dag efteling kregen me kids allemaal een kadootje uit de winkel me zoontje koos een joris de draak zwaard alleen is die stuk hoop dat we iets kunnen regelen op en neer rijden is beetje tever ik heb de bon nog hier en kan u foto sturen .me zoontje is er erg verdrietig van vr gr mevr de vries

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat er iets geregeld kan worden hij zou graag nieuwe willen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Efteling

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Efteling nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door petradevries1977