Klachten over Stage Entertainment Nederland

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Stage Entertainment Nederland in de categorie Kaartenverkoop. Bovenaan deze pagina staat... Lees meer >

Statistieken van Stage Entertainment Nederland in de categorie Kaartenverkoop

44 klachten gemeld
1.7 /10
65 stemmen
65

Tijdslijn

Omboeken kaarten

Klacht van op 09 oktober 2017 over Stage Entertainment Nederland in de categorie Kaartenverkoop

Ik heb regelmatig evenementen van jullie bezocht (concerten, musicals). Enige tijd geleden heb ik 3 kaarten bij jullie besteld voor de musical Lion King voor 17 oktober a.s.., rij 5, stoel 16, 18 en 20. Dit betroffen kaarten voor mijzelf, mijn echtgenoot... Lees meer

Ik ben een tijdje terug naar The Lion King Musical geweest en tot mijn grote verbazing was de voorstelling Nederlands gesproken/gezongen. Dat had ik niet verwacht van een musical die The Lion King heet. Noem je musical dan De Leeuwenkoning... De... Lees meer

Plaatsen Lion King

Klacht van op 12 september 2017 over Stage Entertainment Nederland in de categorie Kaartenverkoop

Van mijn vrouw kreeg ik voor mijn verjaardag tickets voor de Lion king. Daar zijn wij op 26 augustus geweest. Wij zaten 1e rang rij 3 stoelen 33 en 35. Vanaf dit punt is de linkerzijde van het podium niet... Lees meer

prijsstijging

Klacht van op 30 augustus 2017 over Stage Entertainment Nederland in de categorie Kaartenverkoop

Gisteren 2 de rang 22 september Lion King 53 euro. Door omstandigheden niet kunnen boeken. Vandaag 2 de rang 22 september 76 euro. Dachten dat dit een fout was . Na telefonisch contact vernomen dat vanaf vandaag de prijs gigantisch... Lees meer

Slecht geluid Lion King

Klacht van op 28 augustus 2017 over Stage Entertainment Nederland in de categorie Kaartenverkoop

Op vrijdag 25 augustus jl. hebben mijn familie en ik de musical Lion King bezocht. We zaten 2e rang en het geluid was daar bijzonder slecht. De musical zelf was ontzettend goed, het geluid tijdens spreken was ook prima. Echter, tijdens het... Lees meer