Klacht: Jas kapot

Hazina op 25 juli 2020 over Action in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik liep de action binnen en er stond een container op de pad waar klanten lopen. Ik liep er langs, maar er stak een ijzere stang naar buiten en hij kwam in me jas terecht en nu is mijn jas kapot. Dit is ook heel gevaarlijk voor de kinderen die daar lopen. Ik ben naar een medewerkster gegaan en die verweest mij naar dit. Ik begreep dat jullie dit vergoeden!

Gewenste Oplossing:

Dat het afgehandeld wordt!

Bericht van Action

1 jaar geleden - Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw bericht. Uw klacht zal via deze website niet in behandeling genomen worden. Wij verzoeken u hierbij het bericht rechtstreeks naar Action te sturen. Voor de mogelijkheden om in contact te komen met ons, verwijzen wij u graag naar onze website met de contactgegevens: www.action.com. Met vriendelijke groet, Team Webcare Action

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Action nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hazina