Klacht: Intrekking klacht

op 03 augustus 2016 over Pearle in de categorie Opticïens en brillen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij dezen wil ik mijn eerder geplaatste klacht intrekken, betreffende een medewerker van filiaal Venlo.
Na een verhelderend en positief telefoongesprek met desbetreffende medewerker kwam aan het licht dat het om misverstanden bleek te gaan. Dus vind ik het mijnerzijds op zijn plaats mijn klacht ongedaan te maken.

Gewenste Oplossing:

Bij dezen wil ik mijn eerder geplaatste klacht intrekken, betreffende een medewerker van filiaal Venlo.
Na een verhelderend en positief telefoongesprek met desbetreffende medewerker kwam aan het licht dat het om misverstanden bleek te gaan. Dus vind ik het mijnerzijds op zijn plaats mijn klacht ongedaan te maken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Pearle over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Pearle in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Pearle een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Pearle

Heeft op 05 augustus 2016 om 09:57 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste mevrouw Vas Dias,
Hartelijk dank voor uw rectificatie; heel fijn om te vernemen dat de kwestie gebaseerd bleek te zijn op een misverstand. Zoals ook aangegeven in onze reactie op uw oorspronkelijke klacht zien wij u graag weer terug in een van onze Pearle winkels!
Met vriendelijke groeten,
Pearle Consumentenservice

Alle klachten die gemeld zijn door rivadi4