Klacht: Internet werkt buiten niet .

op 18 september 2016 over Hollandsnieuwe in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na nieuwe simkaart ,kan ik buiten niet internetten .Daar kwam ik pas achter .Ik had een nieuw contract aan gevraagd voor 1000mb .Normaal doe ik alles via de wifi.En de laatste 3 weken ,probleem met bellen .De toon gaat niet over .Vooral naar de vaste lijnnen Bel ik naar een o6 ,gaat hij wel over .Mijn man heeft alles goed om gezet naar de Vodafone. Dus ik durf geen nieuw contract te nemen .Ik was ruim drie jaar tevreden ,nu niet meer .
Vriendelijke groet ,Anja Bremmer .

Gewenste Oplossing:

Ik denk een goed werkende simkaart ,met nummer behoud .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hollandsnieuwe over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Anja Bremmer-Eisma