Klacht: Inspreken postcode en afhandeling storing

op 29 augustus 2016 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We hebben sinds 28 aug. geen TV-signal, internet en telefoon. Dit zou zondag 23u zijn opgelost er was nl. een storing buitenshuis. Maandag 29-08 om 12u nog steeds niet verholpen! Monteur moet langs komen maar waarschijnlijk is het probleem nog steeds buitenshuis te doen, hij kan pas dinsdagmiddag en het probleem zal dan nog niet verholpen zijn.
Vanuit mijn werk ben ik grotendeels afhankelijk van internet!
Ik kan ze met het gratis 1200-nummer uiteraard niet bereiken, dus dan maar met 0900. Hier krijg ik echter steeds het irritante niet werkende bandje van Ziggo. Ze willen het makkkelijker maken om je de postcode te laten inspreken. Het werkt echter voor geen meter en het is bloedirritant.

Gewenste Oplossing:

als het opgelost is en je gewoo d postcode kan intypen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wimpie3356