Klacht: inloggen met profielfoto

Chrysoberyl op 29 maart 2018 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Elke keer als ik ergens in heb gelogd gaat automatisch de optie aan inloggen met profielfoto waardoor mijn profielfoto standaard op de facebook site staat zodat je alleen nog het wachtwoord in hoeft te vullen om in te kunnen loggen. Dit kan je uitzetten bij instellingen maar de eerstvolgende keer dat je ergens inlogt gebeurt er precies hetzelfde en ik word er gek van.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als er een optie komt dat je ervoor kan kiezen om niet automatisch die inlogmethode toe te passen zodat dat ook niet zomaar overal weer automatisch gebeurt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door