Klacht: Inloggegevens doen het niet ik zie nergens mijn bestelling op mijn account

op 23 juni 2021 over Shein.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bestelling geplaatst en ontvangen. Nu wil ik een aantal dingen retourneren maar kom ik niet in mijn account dus kan kan ik ook geen retourlabel ontvangen. Ik heb ook nooit een bevestigingsmail ontvangen van de bestelling dus ik weet ook niet of ik wel een juist mailadres heb gebruikt.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag willen weten hoe ik het pakketje nu terug stuur zonder retourlabel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shein.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shein.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Farah el Akkad