Klacht: Ingebrand logo op het scherm

M.goodarzi op 23 december 2019 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een samsung S7 gekocht 1.5 jaar geleden en since 3 weken heb ik ingebrande logo op het scherm .voor garantie naar Samsung winkel geweest en omdat ze aangeven dat er achter op mijn telefoon een deukje zit,gaan ze mijn telefoon niet maken en valt het buiten mijn garantie.ik vind het slechte service van Samsung. Ze zoeken iets om alles buiten de garantie laten vallen

Gewenste Oplossing:

Ik heb 2 jaar garantie .als scherm vervangen wordt ben ik tevreden.ik verwacht geen nieuwe telefoon.ik heb al bijna 10 jaar Samsung telefoons en ben ik teleurgesteld in Service van Samsung.ik vind dat ze maaklijke de garantie laten vallen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door M.goodarzi