Klacht: In contact komen met Belvilla is onmogelijk

op 24 juni 2021 over Belvilla in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb gister een half uur in de wacht gehangen en toen kreeg ik te horen dat ik een ander telefoonnummer moest bellen omdat het via Booking.com was gemaakt bij Belvilla. Daar heb ik gister 45 minuten in de wacht gestaan zonder iemand te spreken en vandaag wederom 30 minuten voordat je iemand spreekt. Als je dan iemand spreekt moeten ze je vraag uitzoeken wat ook weer 20 minuten tijd in beslag neemt

Gewenste Oplossing:

als er alternatieven worden geboden om je reservering te wijzigen of in contact met ze te komen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Belvilla

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Belvilla nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bvs15