Klacht: Foute levering klippan bank

m.stevens op 12 augustus 2014 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben een klippan 2-zits bank gekocht in de vestiging in breda voor levering in Maastricht. Het gebied waar geleverd moet worden is een centrumgebied, met beperkte toegang. Voor half elf s’ochtends en na 6 uur s’avonds, behalve op donderdag (koopavond) wanneer pas 9 uur toegang mogelijk is. Op zaterdag voor half elf en na 5 uur s’middags en op zondag is er geen beperking. Wij hebben met ikea afspraken proberen te maken voor een levering op een geschikt tijdstip, maar ikea kan alleen op donderdag leveren en niet voor half elf, omdat de transporteur uit amsterdam moet komen.
Op 7 juli zou de transporteur na 6 uur komen en een karretje meenemen om het laatste stuk vanaf de afsluiting tot het adres af te leggen te voet. Dit is ons na vele telefoontjes door ikea bevestigd.

Op 7 juli kwam de transporteur maar bleef steken bij de afsluiting omdat hij niet van ikea had doorgekregen dat een karretje nodig was.

Wij hebben in inmiddels een officiele klacht ingediend. Dit omdat wij alsmaar horen dat eea wordt opgelost en dat we worden teruggebeld. Geen van beide gebeurt.

Gewenste Oplossing:

Wij willen onze goederen omdat wij wel betaald hebben voor de bank en het transport maar niets geleverd is. Onze oorspronkelijke gedachte om ikea aansprakelijk te stellen voor de gemaakte telefoonkosten naar hun 0900 nummer nemen wij dan maar voor lief.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door IKEA in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat IKEA een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

IKEA

Heeft op 19 september 2014 om 17:11 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hej! Helaas zijn we er door onverwachte drukte op onze eigen contactkanalen nog niet aan toegekomen jouw klacht op Klacht.nl in behandeling te nemen. Graag willen we weten of er nog een oplossing op je klacht of een antwoord op je vraag nodig is. Als dit het geval is, raden we je aan rechtstreeks contact op te nemen met de IKEA Klantenservice, via één van onze eigen directe contactkanalen: http://www.ikea.com/ms/nl_NL/customer_service/contact_us/contact_us_intro.html In afwachting daarvan zetten we deze melding op dit forum op 'opgelost.' IKEA Nederland

Alle klachten die gemeld zijn door