Klacht: Bezorging

peter v d wouw op 22 december 2013 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na een leuke dag winkelen een slaapkamer uitgezocht met kasten alles compleet op een lade kast na.orde nr 506010994 incl bezorgen.dit omdat ik jongstleden een hart infarct heb gehad en niet veel meer kan sjauwen. Algm. service voorwaarden doorgenomen en afgerekend. En dan komt alles thuis! Maar dan gelden de algemene voorwaarden niet meer.Er word een halfuur van tevoren niet opgebeld Er word aan de deur gebeld en tegelijk op het raam geklopt,twee Heren,heel veel haast, van alert dragen spullen naar binnen, de voordeur kan niet meer dicht en we kunnen niet meer naar de wc. Ik heb noch niet eens de kans om aan te geven waar het zou moeten zijn Ik zeg jongens alles moet naar boven.maar dat deden zij niet, bellen met ikea en alert bracht geen oplossing dus namen zij alles mee terug, volgens deze heren was afgesproken dat alles geleverd moest worden op verdieping,0. Dit zal wel een aanname zijn door ikea of alert maar zeker GEEN AFSPRAAK MET ONS.Staat ook niet op orderlijst of kassa bon.

Gewenste Oplossing:

Wij kunnen nog enigzins tevreden zijn als de aangekochte spullen afgeleverd worden en netjes neer gezet worden op de door mij aaqngegeven verdieping in een door mij aangegeven ruimte en dit moet dan zijn op de eerste verdieping in de grote slaapkamer, zoals aangegeven in de ALGEMENE SERVICEVOORWAARDEN IKEA. Als genoeg doening zouden Ze het kastje 50239278, wat op 23 12 2013 leverbaar zou zijn, gelijk mee kunnen brengen,de kostprijs € 199,00 zullen wij netjes betalen.
Of € 1644,10 RETOUR!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door IKEA in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat IKEA een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

IKEA

Heeft op 03 januari 2014 om 13:35 geantwoord

Geboden Oplossing:

Naar aanleiding van deze melding hebben wij telefonisch contact opgenomen met de klant. In dit gesprek hebben wij gesproken over de ervaring die klant heeft gehad tijdens het bezorgen van de bestelde artikelen. De klant gaf aan dat de verwachting was dat de artikelen werden bezorgd tot op de tweede etage. Dit in tegenstelling tot waar de klant voor heeft betaald. De klant geeft aan dat de bestelling inmiddels is afgeleverd en dat behoudens een kleine omruiling alles naar volle tevredenheid is opgelost. IKEA Nederland

Alle klachten die gemeld zijn door