Klacht: Ik word bedreigd met de dood, en met het kapot maken van mijn bedrijf

op 31 augustus 2016 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn naam is Piet van Winkel, eigenaar van de Rottweiler Academy (rottweiler honden school)
Op de Facebook pagina: https://www.facebook.com/Wanpraktijken-Rottweiler-Academy-939280792856169/?fref=ts word is met naam en toenaam zwart gemaakt, bedreigd, uitgescholden. Ook mijn instructeurs en klanten word met hun naam en foto’s belachelijk gemaakt en bedreigd. Facebook doet helemaal niets. Die bieden een platform voor criminelen die mensen kunnen bedreigen, chanteren, en een enorme schade kunnen toebrengen. Vele families kunnen ontregelen met een taal gebruiken “waar de honden geen brood van lusten”

Gewenste Oplossing:

Als dit per direct stopt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rottweileracademy