Klacht: Ik wacht al 2,5 jaar op mijn geld terug

op 03 oktober 2017 over Dit is TV in de categorie Digitale TV

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een LED beamer gekocht, deze bleek het niet goed te doen. teruggestuurd, nieuwe ontvangen, deed het ook niet, toen geld teruggevraagd. en daarover al tientallen keren, zowel telefonisch als via de Helpdesk contact gehad, echter nooit geld terug ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Alsik mijn geld terug heb ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dit is TV

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dit is TV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door PeeBeeHee