Klacht: Ik maak gebruik van een actie van Vodafone Red icm Ziggo

op 08 februari 2018 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In de omschrijving staat duidelijk onbeperkt bellen en 20 GB data (zie print screen). krijg ik eerst bevestigt dat het 10 GB is en 100 minuten. Via de telefoon allemaal mitsen en maren dat het wel klopt maar dat het juridisch zo moet. Dat onbeperkt bellen is de klapper – van Nederland naar de EU is 100 minuten, maar van overal uit de EU naar Nederland is onbeperkt. Dan biedt je zo’n abonnement in Nederland aan!! Wat een onzin.

Gewenste Oplossing:

Dat ik gewoon binnen de EU onbeperkt kan bellen - zoals in de omschrijving waar ik accoord mee gegaan ben en zoals het abonnement was dat ik bij T-Mobile had

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door BP68