Klacht: ik kom niet meer in me account en helpdesk werkt niet

op 31 mei 2020 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een nieuwe telefoon en tijdens het omzetten is de authenticator app deels verdwenen. nu heb ik dus me inlog en wachtwoord, maar zonder die code van de app kom ik er niet in. Melding maken via de helpdesk (met kopie ID) werkt simpelweg helemaal niet. krijg op iedere browser een fout melding. Er id dus 0 contact te krijgen. Zelfs een bericht gestuurd via de Facebook pagina van me vrouw en 0 reacties. Fijn zo’n helpdesk. Nu kan ik niet meer in me prive accounts, maar ook niet meer bij me 2 zakelijke sccounts. Echt balen.

Gewenste Oplossing:

als ik er gewoon weer in kan

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door johntermeer79