Klacht: Ik kan ze niet bereiken

op 20 juni 2021 over eDreams in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn vliegreis geboekt bij edreams. Mu krijg ik bericht dat 1 van de vluchten is geannuleerd. Ze schrijven dat ze bezig zijn met het geld terug te krijgen, maar ik wil een andere vlucht dan. Want anders zitten we in Detroit vast en kunnen we niet meer naar Amsterdam… Maar als ik bel, dan is mijn reis nog niet recent genoeg om te helpen en dan hangen ze gewoon op!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ze me te woord staan en helpen een oplossing te vinden voor mijn reisprobleem

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over eDreams

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over eDreams nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Babette Deuss