Klacht: Ik heb voor de bagage betald wat ik heb niet geselecteerd!

Ben Yamoun op 25 december 2019 over air arabia in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een ticket geboekt. Hierbij heb ik geen bagage geselecteerd. Na het betalen zie ik tot mijn verbazing dat wel bagage is bijgeboekt. Ik heb de klantenservice gebeld maar geen geld terug gekregen !! Vervolgens email gestuurd maar maar tot heden niet vernomen. Door een fout van hun heb ik nu extra moeten betalen voor iets waar ik niet voor gekozen heb.

Gewenste Oplossing:

Mijn geld van de bagage wat ik heb niet geselecteerd wil ik graag terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over air arabia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over air arabia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ben Yamoun