Klacht: Ik blijf nieuwsbrieven ontvangen

op 03 augustus 2017 over H&M in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ondanks dat ik me al 3x heb afgemeld via de link in de nieuwsbrief en inmiddels ook al 3x een mail heb gestuurd naar de klantenservice van H&M, blijf ik hun nieuwsbrieven ontvangen. Wel 3 a 4 per week. Heel irritant! 2x reactie gehad op mijn mail dat ze het gaan oplossen of dat het opgelost is, maar nog niets van gemerkt.

Gewenste Oplossing:

Als ik geen nieuwsbrieven van h&m meer krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over H&M

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over H&M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Chocolicious