Klacht: ik betaal voor droidboost.

op 21 september 2016 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemiddag

Ik betaal sinds mei voor droidboost ( 5,00 in de week) dat betekent dat ik 20,00 per maand te veel betaal aan mijn mobiele abonnement. Ten eerste : ik heb geen idee hoe dat is gekomen. Ten tweede: ik wil mijn geld terug voor iets waar ik niet voor getekend heb. Ten derde Vodafone Goes heeft het al geblokkeerd dus dat is goed

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld retour heb ontvangen. Geld is van mij en niet voor???? iets met droidboost.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jeroen Corstanje