Klacht: Ik ben geblokkeerd

op 13 juni 2016 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kreeg een aantal dagen geleden een melding van Facebook dat ik geblokkeerd ben om op bepaalde statussen te reageren of om daar mensen in te taggen. Ik heb nog nooit lelijk commentaar bij een post gezet dus ik snap niet waarom ik dan wel word geblokkeerd. Volgens Facebook wordt (als ik m’n gedrag niet verander???!) m’n account definitief stopgezet. Nu zegt Facebook dat m’n tijdelijke blokkade is opgeheven, echter mag ik nog steeds niet reageren op posts.
Er zijn mensen die racistisch zijn op Facebook of allemaal scheldwoorden plaatsen en die krijgen geen blokkade en ik krijg die wel?!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik weet waarom ik überhaupt ben geblokkeerd en als de blokkade in z'n geheel weer wordt opgeheven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Musicemmaaa