Klacht: IBIS CHARLEROI AIRPORT BRUSSELS SOUTH

op 27 mei 2016 over booking.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 16/05 een kamer geboekt voor mij en mijn echtgenoot in Ibis Budget Charleroi Airport voor 30/06 om ’s anderendaags het vliegtuig te nemen. Vandaag wil ik nog een kamer bijboeken voor een vriendin die nu pas beslist heeft om mee te reizen. Ik kijk op Booking.com en boek op het verkeerde Ibis Airport Charleroi hotel zonder te beseffen dat er 2 verschillende hotels van Ibis zijn in Charleroi Airport. Ik bel naar het hotel om te vragen om te annuleren of over te zetten naar Ibis Budget maar dit kan niet … want ik heb geboekt zonder restitutie … dezelfde keten hotels … Ik wil dit toch even melden.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ze de boeking van Karina Baervoets van 30 juni overplaatsen naar Ibis budget Charleroi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over booking.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over booking.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dirk rebry