Klacht: i keb mijn packet niet ontvangen

op 22 mei 2021 over Shein.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte,
Ik heb op 01/05 een besteling gedaan ter waarde van ongeveer 75 euro. het bestelling is blijkbaar toe gekomen op 14/05 en stome post bode heeft het fout aan iemand anders gegeven zonder identiteitskart te vragen. ik kan het niet gia Bpost in belgie regelen omdat ik klant bent van shein en moet het oplossen. maar na 20 email dat ik naar shein gestuurd hebt . niemand antwoord mij. ik ben echt boos en teleurgesteld. aub help mij.
met vriendelijke groeten
Basrin Amouri
[email protected]

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn artikelen tereug gestuurd of mijn geld tereug

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shein.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shein.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]