Klacht: Huisje vies en teveel betaald

op 27 juli 2016 over Center Parcs in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Laat ik starten met het feit dat wij laat waren met boeken, wij wisten tot de dag voor vertrek nog niet helemaal zeker waar wij heen wilden. Ik probeerde een huisje van 4 personen te boeken op Meerdal, prachtig voor de kids. Veel activiteiten buiten en binnen. Dit lukte niet en het huisje van het Heijderbos was onze tweede keus, maar ook daar liep het met bevestigen vast. Ik heb toen met de klantenservice gebeld en zij boden uiteraard huisjes van 1600 euro voor 8 dagen aan, tja… Echt een last minute…
Uiteindelijk een huisje op de Limburgse Peel, voor bijna 1100 euro, dan verwacht je wel wat, of mag je niets verwachten?
Vies beddengoed, wat ik moest gaan ruilen, een huisje vol spinnenrag en een hondenbot tussen de bedden. Ik snap dan even niet waarom er geen aparte huisjes voor honden zijn, want je zal maar allergisch zijn… Maar goed het hondenbot vinden… Als je dan ook nog eens hoort dat andere mensen bijna 300 euro minder betalen voor 8 dagen, dan word je daar niet vrolijker van. Zwembadtickets klopten niet qua datum, dus moest ik weer gaan omruilen… Ik begon mij af te vragen wat je voor ruim 1100 euro mag verwachten van een park…
Niet om de concurrent een veer in hun kont te steken hoor, maar daar zijn wij één dag geweest en daar mag je spreken van een animatieteam met oog voor de kinderen.
Prachtige natuur, mag beter onderhouden worden, maar ik voel mij eigenlijk wel een beetje belazerd en laten we het dan nog niet over de prijzen hebben die je moet betalen voor een diner, waar je de frieten nog apart moet gaan bestellen en betalen…

Gewenste Oplossing:

Ik ben eerder benieuwd naar wat uw reactie is, ik vind echt dat als ik hoor wat anderen hebben betaald, wij 300 euro minimaal teveel hebben betaald. Ik krijg bijna het idee dat wij stiekem betalen voor de zaterdag en zondag...

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Center Parcs over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Center Parcs in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Center Parcs een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Center Parcs

Heeft op 28 juli 2016 om 13:24 geantwoord

Geboden Oplossing:

Het Webcare Team van Center Parcs heeft op 28 juli jl. per e-mail een reactie naar de gast verzonden. Er werden excuses aangeboden voor het feit dat de cottage niet goed schoon was en de lakens erg vies waren. De prijzen voor verblijven kunnen dagelijks wijzigen. De bezettingsgraden worden bestudeerd en de prijzen worden hierop aangepast. Voor het ongemak heeft de gast een cadeaubon ontvangen voor een volgend verblijf.

Alle klachten die gemeld zijn door Martijn van Baaren