Klacht: HP officejet 6600

op 03 juli 2017 over HP in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het apparaat doet zijn werk goed, maar waar ik mij verschrikkelijk aan erger is dat ik om de haverklap een lege inktcartridge moet vervangen. Ik verbruik met printen weinig, maar de apparaatcontrole die te pas en te onpas wordt uitgevoerd wel. En als ik aangeef dat ik alleen zwart wil printen, gaat dat een paar keer goed en dan weigert de printer en gebiedt mij een nieuwe kleurencartridge te plaatsen. Niet al te duur all-in-one apparaat en daarom verbruikt het dus veel inkt.
Wat een onding. Gaat de deur uit.

Gewenste Oplossing:

Andere printer.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HP

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door A Deurvorst