Klacht: Money theft Howlogic KFT

Subje84 op 28 mei 2024 over HOWLOGIC KFT in de categorie Websites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er wordt zonder mijn toestemming geld van mijn rekening afgeschreven omdat ik toestemming heb gegeven aan verschillende datingsites. Ik heb contact met Howlogic kft opgenomen en mij afgemeld vervolgens krijg ik weer een aanmelding van een dating site in mijn email ik wil dat het stopt dat er zonder mijn toestemming geld wordt afgeschreven. Er zal aangifte bij de politie worden gedaan. Ook wordt elk bedrag terug gestort.

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat de dating nep accounts worden. Verwijderd. En dat zij stoppen onrechtmatig geld afschrijven van mijn rekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een email gestuurd naar HOWLOGIC KFT over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Deze klacht is zojuist door HOWLOGIC KFT in behandeling genomen

HOWLOGIC KFT

Heeft op 30 mei 2024 om 09:28 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte klant,
Wij zijn op de hoogte gebracht van uw recente bezorgdheid en willen u onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak of de frustratie die u mogelijk hebt ondervonden. U kunt er zeker van zijn dat uw probleem voor ons de hoogste prioriteit heeft, en wij zullen er alles aan doen om het snel en effectief op te lossen. Ons toegewijde team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen via e-mail om u verder te helpen en ervoor te zorgen dat uw ervaring met ons zowel bevredigend als naadloos is. Zodra uw probleem naar uw tevredenheid is opgelost, verzoeken wij u vriendelijk om de zaak als opgelost te markeren op klacht.nl, ter erkenning van de positieve oplossing van uw probleem.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - We hebben bericht ontvangen dat HOWLOGIC KFT een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Subje84