Klacht: houden zich niet aan laagste prijs garantie

op 15 december 2017 over Amazon in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 22 november heb ik een e-book besteld bij amazon.nl. Deze week kreeg ik een mail dat deze bestelling geannuleerd was. Toen ik op website nakeek of het boek inderdaad uit de handel genomen was, zag ik dat het nog gewoon werd aangeboden maar tegen een hogere prijs. Amazon heeft de laagste prijs garantie (oftewel mocht het boek duurder worden tegen de levertijd dan krijg je het nog steeds voor de lage prijs waarvoor je het gekocht hebt) maar wil mij nu toch niet het boek leveren tegen de prijs waarvoor ik het in eerste instantie gekocht had.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer zij mij het boek leveren voor de 7,44 euro waar ik het voor besteld heb en niet voor de 10,65 die het nu kost.

Alle klachten die gemeld zijn door Caroline59