Klacht: Hotel Sejours en affaires creteil

op 28 juli 2017 over booking.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij boekten het hotel voor de nacht van donderdag 27 juli tot vrijdag 28juli wij kwamen 5 minuten na 20.00 uur aan uit Spanje ik had al doorgegeven dat wij later zouden aankomen. Bij aankomst was de receptie gesloten en wij konden zelf buiten de kamer regelen.Met behulp van een medewerker van het hotel. Wij konden geen gebruik maken van de parkeerplaats onder het hotel aangezien je daar een button voor nodig had.
Die kon pas de volgende ochtend verkregen worden de medewerker zei je kan parkeren in de wijk.
Maar onze auto was bepakt en er stonden 3 e bikes en aan de schade aan de geparkeerde auto’s te zien was het geen betrouwbare buurt dus wij waren genoodzaakt weer door te rijden dus ik heb geen gebruik gemaakt van het hotel.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn 64 euro terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over booking.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over booking.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sameke1967