Klacht: hotel geannuleerd bij aankomst in hotel

op 27 december 2017 over booking.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een reis naar Istanbul geboekt samen met een hotel via booking. Het bedrag zou van de visa afgaan, maar toen we daar aankwamen waren onze kamers volzet. DIt kan toch niet? Ik had zelf eentje genomen zonder annulatie dus ik kon mijn hotel voordat ik vertrok niet meer annuleren. Ik ben daar ’s nachts aangekomen en zat zonder hotel. Ik heb in een superslecht hotel moeten overnachten. Echt schandalig.

Gewenste Oplossing:

Ik wil op zijn minst een korting voor de volgende boeking.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over booking.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over booking.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door korucuoglu