Klacht: Hoogzwangere niet helpen

Anonieme98 op 10 december 2019 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

9 maanden zwanger en mijn handen vol in de Kruidvat, met onder andere een zware doos Waterwipes doekjes en klein spul. Ik liet wat dingen vallen, omdat mijn tas van mijn schouder viel, en kan onmogelijk bukken met die buik én mijn handen vol. Uiteraard keek werkelijk iedereen in de drukke Kruidvat om, maar niemand bedacht zich om te helpen. Zelfs het personeel niet. Toen ik dus zelf maar ging bukken om het spul van de grond te rapen, verloor ik mijn evenwicht en lag ondertussen alles uit mijn handen inclusief ikzelf op de grond. Er liep een personeelslid langs mij, keek me aan en stapte stevig door. Met een hele hoop tranen en drie weeën weggepuft te hebben kwam ik overeind met mijn spul. Bij de kassa stond de jongeman die mij passeerde, waar zelfs een “gaat het?” niet eens vanaf kon. Ik heb met tranen in mijn ogen afgerekend en ben de winkel uitgelopen, inclusief mijn zware doos doekjes. Laatste keer dat ik daar wat koop, wat een slechte klantenservice…

Gewenste Oplossing:

Had toch echt graag gezien dat personeel mij even hielp overeind komen...

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anonieme98