Klacht: Hoogtes n tickets voor soldaat van oranje

op 22 december 2017 over TopTicketshop in de categorie Ticketbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 119, 00 euro pp betaald voor soldaat van oranje en nu krijg ik Etickets binnen en kosten de kaartjes 79,00 euro pp ik snap best dat hun er aan willen verdienen maar dit vind ik schandalig per 2kaartjes is dat 80 euro dat is dus voor een 3de persoon . En dan ook nog eens 12,50 voor gemaakte kosten terwijl je ze over de mail krijgt . Ik had misschien beter op moeten letten maar dit had ik niet verwacht . Dit is een kado voor m’n ouders hun 60 ste trouwdag en daar hadden we dan wel iets anders voor kunnen kopen .ik hoop dat u ons daar mee wilt helpen . Vriendelijk groet C Wils

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik dat geld terug krijgt ,ik hoop dat u dat begrijpt

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over TopTicketshop

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over TopTicketshop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Corrie1959