Klacht: Homesync onbruikbaar na een jaar

op 16 juni 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb een samsung homesync die bedient moet worden met mobiele telefoon van samsung, maar omdat de telefoon steeds updates krijgt en de homesync niet is dus geen verbinding meer mogelijk tussen telefoon en homesync. Met andere woorden de homesync is onbruikbaar geworden en samsung zegt gewoon sorry kunnen we niets aan doen. Ik zit dus met een duur apparaat waar ik niets mee kan.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als telefoon en homesync weer compatibel zijn of dat ik mijn geld terug krijg voor dat apparaat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Eric15051970