Klacht: HollandseNieuwe blokkeert sms naar 4333

op 09 juni 2016 over Hollandsnieuwe in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds dat ik een nieuwe simkaart heb ontvangen van hollandse nieuwe is sms naar 4333 geblokkeerd door Hollandsenieuwe. Als je ze belt krijg geen antwoord op je vraag waaneer de blokade wordt verwijderd. Ik lees zelfs op internet dat het ligt aan de nieuwe simkaart en vodafone de moeder maatschapij. Ze maken je lekker met sneller internet met de nieuwe simkaart maar blokeren wel sms doneren. Dit zeggen ze er natuurlijk niet bij. Ik vondt het altijd zo prettig om mijn overgebleven beltegoed te doneren aan een goed doel. Dat kan dus niet meer. Als me contract afloopt weet ik niet of ik hem gaat verlengen.

Gewenste Oplossing:

Bellen sms en internet in 1 bundel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hollandsnieuwe over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door ang69