Klachten over Holiday Inn Hotels

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Holiday Inn Hotels zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Holiday Inn Hotels in de categorie Hotels

3 klachten gemeld
1.0 /10
3 stemmen
3

Holiday Inn Hotels Complimenten

Consumptie en informeren

Klacht van svdelft op 08 juli 2023 over Holiday Inn Hotels in de categorie Hotels

Afgelopen donderdag verbleef ik samen met een collega in het Holiday Inn Hotel in Utrecht (Papendorp). Over dit verblijf wil ik graag 2 klachten indienen: 1. Wij hebben die avond een drankje gedaan in het hotel. Tot mijn verbazing moest ik... Lees meer

Annulatie

Klacht van Ilsevos op 15 april 2023 over Holiday Inn Hotels in de categorie Hotels

Heb met een bongo bon die ik gekregen heb voor mijn 70 ste verj in de winkel in Schopping Wijnegem omdat ik het thuis niet in orde kreeg heeft de verkoopster me geholpen We hebben dan een reservatie gedaan in... Lees meer

Vieze kamer

Klacht van Raijmond Piatkowski op 03 september 2022 over Holiday Inn Hotels in de categorie Hotels

Wij hebben kamer geboekt in dijon Wij kijken onder bed en daar licht ondergoed Van de vorige kamer bewoner Lekker vies Zo zie je maar snel snel Geen controle op de uitvoeringen schoonmaak Maar mag wel duur betalen Lees meer

Afschrijven bedrag van geannuleerde boeking.

Klacht van Michael Aken, van op 08 oktober 2019 over Holiday Inn Hotels in de categorie Hotels

Tot 2 maal toe is er een bedrag afgeschreven van mijn rekening voor een geannuleerde boeking. De eerste keer na verschillende telefoontjes bedrag teruggestort. Nu 3 weken later het zogenaamde verschuldigde bedrag weer afgeschreven terwijl de geannuleerde boeking voor de datum 14... Lees meer