Klacht: Hij reed verder…..

op 15 september 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedenavond,
Ik ben op station Breda in de bus naar Terheijden 177 gestapt. De rit ging verder goed, ik was bij mn halte en liep naar de deur en hij deed de deur 2 seconden open en ik liep naar de deur om mijn OV uit te checken. Maar toen ik daarna toe liep reed hij heel hard weg en ik knapte tegen de glazenwand in de bus. En bij de volgende halte mocht ik wel uitstappen maar ik was niet blij.

Gewenste Oplossing:

Als hij erop word aangesproken en ik misschien een schadevergoeding krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 17 september 2016 om 09:35 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hoi Bianca,

Begrijpelijk dat je niet blij was. Had de chauffeur wel in de gaten dat je uit wilde stappen? Hoe dan ook, ik maak melding van dit voorval bij de teammanager in de regio, zodat hij dit met de betreffende chauffeur kan bespreken. Onze excuses voor het ervaren ongemak.

Met vriendelijke groet,
^DK
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door Bianca Lodewikus