Klacht: Het werkt voor geen meter

op 06 februari 2018 over DigiD in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn digid aangevraagd wachtwoord en gebruikersnaam opgeschreven en opgeslagen op me pc. krijg ik eindelijk die brief werkt mijn gebruikersnaam of wachtwoord niet. HOE DAN? het was opgeslagen in me google account en opgeschreven het klopte gewoon. nu moet ik weer een nieuwe digid aanvragen ( 3e keer nu)

Gewenste Oplossing:

Als ik geen problemen krijg met mijn studiefinanciering want ik kan het nu niet meer 3 maanden voor me 18e verjaardag aanvragen. En maak die site is wat beter het hele systeem schreeuwt gewoon om vernieuwing.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DigiD

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DigiD nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MagicMaik