Klacht: het niet respecteren van het niet afstaan van privefoto’s en proberen te dwingen door sabotage toch tegen mijn wil aan de privefoto’s tekomen.

op 20 maart 2020 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds ik van telfort naar kpn ben overgestapt wordt ik geconfronteerd met de behoefte van Facebook in mijn prive fotos te neuzen. Omdat ik niet toegeef en niet wil dat Facebook mijn foto’s heeft worden foto’s van familie en vrienden wazig weergegeven. Ik begrijp dat app eigendom van Facebook is maar dat hun voorkeur door je strot gewrongen wordt tegen mijn vrije Wil gaat mij te ver. Dit is mijn klacht. Ik zal mijn been strak houden en blijf bij mijn weigering.

Gewenste Oplossing:

Respecteer iemand keuze en vooral Vrije Wil

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door beter zoo