Klacht: helaas geen internet en bellen in buitenland

op 02 juli 2017 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

we kunnen het internet en bellen niet gebruiken in het buitenland, alles al geprobeerd na telefoontje. zit nu in londen en had er graag gebruik van willen maken, maar wat zeggen ze er is een probleem en we kunnen je volgende week pas helpen, wat is dat voor hulp????? ik heb nu internet en bellen nodig!! een week wachten dat is toch not done.

Gewenste Oplossing:

als ik per direct geholpen wordt met het probleem

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mis emmily