Klacht: heel lang wachten op de omruilmatras

op 14 juni 2016 over Swiss Sense in de categorie Bedden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb al weken geleden diversen malen gebeld dat ik mijn matras wil omruilen. na een aantal keren te hebben gebeld werd ik eindelijk gebeld door de omruilfiliaal in hoorn, deze meneer vertelde dat omdat ik een hardere matras wil , de klantenservice dit ook had kunnen regelen , hij zou diezelfde dag de email doorsturen naar de klantenservice, dit is nu ook alweer anderhalve week gelden en weer hoor ik niets. Dit kan toch niet zo moeilijk zijn. ik moet maar blijven bellen en dat wordt ik wel een beetje zat. ik heb 2 telefoonnummers opgegeven dus ik ben altijd bereikbaar.

Gewenste Oplossing:

wanneer ik eindelijk mijn andere matras binnen heb mijn
ordernummer is 216167

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Swiss Sense over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Swiss Sense in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Swiss Sense een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Swiss Sense

Heeft op 14 juni 2016 om 12:50 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door charlotte duijneveld