Klacht: hebben goede auto’s maar ondertussen…..grootse miskoop ooit

op 30 juni 2016 over Vaartland.nl in de categorie Autodealers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij vaartland binnen geweest en zag een peugeot 207 staan. Weekje over nagedacht en deze toch gekocht voor 7900 euro. Kom je er op de eerste dag achter dat de airco het niet doet en dat de kofferbak niet open gaat en als klap op de vuurpijl de grote beurt nodig was geweest 800 km terug. Contact gehad en mochten op hun kosten als service de airco wel laten repareren. Bij de eerste keer brengen konden we terug om een nieuwe afspraak te maken. Eenmaal een nieuwe afspraak konden wij weer heen met 2 auto’s en weer terug.Toen eenmaal bleek dat het ging om een nieuwe airco pomp bleek het ineens dat we geen garantie hadden en dat we het zelf moesten betalen want jawel nu is het ineens een auto van 5 jaar oud en niet meer de ooh zo nette goed onderhouden peugeot 207.
Wij hebben dus tot 3x toe 60 km heen en weer gereden voor jan met de korte achternaam.
Contact over de mail en de gene die de auto verkocht heeft verstopt zich weer achter een ander…..kortom koop nooit je auto bij vaartland want dit is waar je werkelijk mee te maken krijgt. Eerst een glimlach mooi praatje en een bakje koffie en na afloop krijg je eigenlijk alles behalve waar je voor je geld, Na de koop kennen ze je niet meer. Geld is natuurlijk al binnen! Voor iedereen die kan rekenen….reken niet op Vaartland

Gewenste Oplossing:

Nadat de belofte nakomt die gemaakt is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vaartland.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vaartland.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Manal.