Klacht: Heb een booking geannuleerd maar krijg geld,niet terug

op 20 mei 2017 over booking.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een booking geannuleerd er stond bij dat ik binnen 7 -12 dagen mijn geld,terug zou krijgen. Heb nog niks binnen gekregen. Heb meerdere mails gestuurd en gebeld. Telefoon word niet opgenomen. En via mail krijg je standaard mails,terug. Ik word niet gehopen.

Gewenste Oplossing:

Sil mijn geld terug wat er ook beloofd is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over booking.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over booking.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Fokkeraap