Klachten over Health-C-P

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Health-C-P zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Health-C-P in de categorie Computerwinkels

0 klachten gemeld

Health-C-P Complimenten

oplichting

Klacht van honden 31 op 10 februari 2014 over Health-C-P in de categorie Computerwinkels

ik had een gratis proef pakketje besteld en alleen de verzend moest betaald worden en dat heb ik ook betaald en nu sturen ze mij nog een pakket en hebben 164,99 van mijn creditcard afgeschreven ,ZONDER mijn toestemming ik heb... Lees meer

oplichting

Klacht van miss-juffie op 27 januari 2014 over Health-C-P in de categorie Computerwinkels

Vandaag een mail gekregen, dat er 165 euro van mijn rekening afgeschreven wordt, zonder dat ik iets besteld heb. Ik heb een keer een proeftube gekregen, maar dat was omdat ik goede klant was van wolters noordhoff, tenminste, zo kwam... Lees meer

Ernstige misleiding

Klacht van PinotNoir op 26 januari 2014 over Health-C-P in de categorie Computerwinkels

Op website ANWB werd mij 9 jan 2014 gevraagd korte enquete in te vullen. Als beloning gratis kadootje kiezen. Gekozen voor Skinlift. Moest via creditcard € 4 verzendkosten betalen en daarmee akkoord gaan.Vandaag 26 jan ontving ik mail dat ik... Lees meer

trimatol

Klacht van paumen op 20 januari 2014 over Health-C-P in de categorie Computerwinkels

ik heb in begin van januari trimatol besteld voor 4 euro.nu krijg ik vandaag zonder boei of ba een nieuw paket waar ik helemaal niet om gevraagt heb en ik zie dat er 158 euro van mijn visa is afgegaan.... Lees meer

dhr. H. Wolterink

Klacht van henk wolterink op 16 januari 2014 over Health-C-P in de categorie Computerwinkels

Mail ontvangen van de ANWB dat ze voor trouwe klanten (met een platina kaart) een cadeau hadden n.l. via Health-c_p met gevolg dat deze firma je via de creditkaart producten laat betalen die je absoluut niet besteld hebt. Lees meer

Health C-P

Klacht van Kerstin op 15 januari 2014 over Health-C-P in de categorie Computerwinkels

Ook ik heb ern proef parket betaald en kreeg zomaar 3 tubes zonder dat ik deze besteld heb en er is 165 euro van mijn credit card gehaald. De Rabo gebeld maar die konden het geld niet terug boeken. Ik... Lees meer