Klacht: Health Academy

op 17 september 2018 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zaterdagavond kreeg ik een sms bericht van 1555 vodafone dat ik een abonnement heb afgesloten bij Health Academy voor 5€week. Ik heb me direct afgemeld via de link in de sms. Na afmelding heb ik via mijn vodafone gecheckt of er daadwerkelijk was afgeschreven. Het was inderdaad afgeschreven. Vandaag contact gehad met vodafone klantenservice en ze zeggen dat ze niets kunnen doen tegen malafide contentdiensten . Ik wil niet betalen voor de diensten die zonder toestemming van mij zijn gecontracteerd. De klantenservice reageerde met dat ik blokkade op sms en contentdiensten kan om te voorkomen, maar ze zeggen dat ik deze keer wel moet betalen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik dat 5€ niet hoeft te betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Fkuruoglu