Klacht: Halve bestelling.

op 22 mei 2020 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dpd zou vandaag een bank bij me bezorgen..
Mail met bezorgingstijd gekregen.
Word er maar 1 deel van de bank bezorgd.. het andere deel staat nog op het depot van dpd met de melding regionale vakantie. Bel ik naar de klantenservice zegt mevr dat er inderdaad 2 delen bezorgd hadden moeten worden en dat ze niet snapt waarom 1 van de 2 delen nog op depot staat en de melding regionale vakantie had ze nog nooit eerder gezien. Ook kon ze me niet vertellen wanneer het andere deel bezorgd ging worden… dus wie weet hoelang ik zonder bank zit…echt top dit.. wat een slecht bedrijf.

Gewenste Oplossing:

Ik wil gewoon liever vandaag dan morgen nog dat andere deel hebben.. ik heb toch niet voor een halve bank betaald. En er word totaal geen moeite vanuit dpd gedaan om het op te lossen echt belachelijk

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DPD

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DPD nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nathalie.1994