Klacht: Had ik maar eerder de reviews gelezen

op 21 juli 2017 over Zonzoo.nl in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Had ik maar eerder gezocht op de beoordelingen over zonzoo. Zeer slechte communicatie en wacht na bijna twee maanden nog steeds op mijn geld. Erg onbetrouwbare partij waarbij ik blij ben geen dure telefoon op te hebben gestuurd.

Hoop dat dit bericht door hun wordt gezien (en behandeld) want dit ruikt naar oplichting en ga mijn duur betaalde rechtsbijstand verzekering maar eens aanspreken als ik niet snel mijn geld krijg. Krijg ik wel mijn geld dan zal ik mijn tekst aanpassen.

Gewenste Oplossing:

Als ik nu eindelijk mijn geld heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zonzoo.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zonzoo.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JochemZonZoo